*Fa a lakberendezésben* a Pink Flower Love-val

A hétfői beharangozóból már kiderülhetett számotokra, hogy a Pink Flower Love blog barátunkkal egy közös rovatot indítottunk el, aminek az első témáját a KlassDSign dobta fel, ez pedig nem más, mint a fa. Lássuk kinek mit jelent ez a szó:)

Mikor fára gondolok az otthon kapcsán, nekem egyértelműen, a gyalulatlan nyers fa ugrik be a maga eredeti szépségében. Na és persze a skandináv stílus, mi más?!:) Viszont most ráakadtam a fának egy új felhasználására, mikor különböző faléceket illesztenek össze. Nézzétek csak mire gondolok:

photo by Tomoya Nagatani

by Tomoya Nagatani

wood kollazs

via wood & wool stool & the knot

wood kollazsvia design squish & Studio Ditte

Hát nem csodálatos? Mennyi színárnyalat és mégis tökéletes összhangot sugall. A fát remekül használhatjuk burkolatként, bútorként vagy dekorációként, gondolnátok volna, hogy a fenti képen az egyik burkolat csak fa mintájú tapéta? Szerintem rendkívül, ötletes és eredeti. Aki szereti a naturális anyagokat, a természetességet, meleg és világos otthonra vágyik, az nyugodtan gondolkozhat fa kiegészítőkben. A lényeg csak az, hogy a világos színekkel kombináljuk, nehogy túl sötétté váljon az otthonunk.

via designcrushblogvia Design Crush

via interiors-porn

via interiors porn

via core77

via core77

via sygirlfriend

via sfgirlbybay

via style-filesvia the style files

via skonahemvia Sköna Hem

És most látogassatok el a Pink Flower Love oldalára, ahol szintén a fáról láthattok egy gyönyörű összeállítást, egy kicsit másképp;)