KlassDSign Tote Bags farmer kollekció

Két vászontáska kollekció után egy bőrrel kombinált farmertáskávál köszöntöttük az őszt. Az új kiegészítők az előzőkhöz hasonlóan a viselő személyiségéhez és ruhatárához választhatóak. A kétféle farmertáska két különböző bőrfüllel készült el és négy különböző felirattal kapható. Híres emberek idézetei helyett most pozitív gondolatok közvetítik az új darabok üzenetét.

A szeretett cserélhető masni továbbra is a táska része, ezúttal azonban bőr anyagból. Sőt, a masnik  felpattintható bajuszokra is válthatóak, így a fiúk is a vállukra akaszthatnak egyet a KlassDSign Tote Bags táskák közül.

Apró meglepetés még a klasszikus Tote Bags darabok mellé az esti kiruccanások elegánsabb kiegészítője, a szintén cserélhető masnival díszített bőr borítéktáska.

További jó hír még, hogy a táska projekt hivatalosan is kétlakivá lett, így Budapest mellett London is teljesértékű része az alkotási folyamatnak. Olyannyira, hogy az új kollekció lookbookja is a brit fővárosban készült el méltán híres szép magyar modellek és egy tehetséges portugál fotós segítségével.

Photographed by Maria Rita: http://mariarita.4ormat.com/

A termékek megrendelhetőek itt:

 

és itt email címen.